Kik vagyunk?


A Harmat Kiadói Alapítvány egyetemista diákok kezdeményezéséből alakult 1990-ben. Saját magunknak kezdünk könyveket kiadni, s meglepve tapasztaltuk, hogy azok milyen sok embert érdekelnek. Azóta már eladtunk kb. három millió könyvet, és széles érdeklődési körünkből messze a legkeresettebb témává az emberei kapcsolatokkal foglalkozó kiadványaink váltak. Szlogenünk is erre utal: „Az egészséges kapcsolatokért!”

Sikerünket nem kis mértékben Gary Chapman, az 5 szeretetnyelv koncepció felfedezője alapozta meg, aki 2017-ben személyesen is meglátogatott minket egy nagysikerű előadás sorozatot tartva, és amerikai kiadója nekünk biztosította magyar nyelven „Az 5 szeretetnyelv” márkanév és koncepció használatát és értékesítését.

Az utóbbi időben úgy éreztük, hogy az átlagember információ szerzése jelentősen átalakult. Egyre több ember egyre több időt tölt monitor előtt, rövidebb egységek elolvasására van ideje, és több interaktivitást igényel. Erre a helyzetre építve fejlesztettük ki online tréningjeinket, melyeknek első fecskéje a „Házasság START” online tréning.

Pszichológus partnereinket az Aurum Életműhelyből válogattuk, Záborszky Zsófia és Kovács Janka személyében, akik könyveinkre és saját kiscsoportos offline tréninges tapasztalataikra építve alakították ki az online tréningek egyedi tartalmát, és ők lesznek a háttérben a felhasználók tanácsadói, blogoló trénerei.

Jó tréningezést kíván:

Dr. Herjeczki Kornél

a Harmat Kiadó igazgatója

About

WPLMS is an online education site which imparts knowledge and skills to million of users worldwide.

Maddision Square Garden, NY
222-345-6789
abc@crop.com

Last Tweets

Who’s Online

Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
top
© Harmat Kiadói Alapítvány – Készítette: HORDAV
Kényelmes és biztonságos fizetés a Barionnak köszönhetően